Tack för senast!

Så var höstens fixardag och stämma avklarad! Tack alla för ett mycket bra jobb! Det var ovanligt hög närvaro denna gång, vilket känns otroligt kul. Vi känner en positiv trend just nu med tanke på att det även var väldigt bra uppslutning på föräldrarmötet. Nu får vi alla hjälpas åt, så att det håller i sig.

Vi vill än en gång passa på att hälsa de nya familjerna välkomna! Tveka inte att fråga om det är något som vi missat informera er om eller om något som är oklart. Vi är medvetna om att det är mycket information i början. Vi tar gärna emot åsikter och synpunkter på såväl verksamheten som styrelse.

För er som inte visste det så har Majblomman ett instagramkonto, @lenalagar . Där lägger kokerskan, Lena upp veckans matsedel samt lite bilder kring mat och tillagning.

Mvh Styrelsen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-