Fixardagen och julbasar

FIXARDAGEN 
I lördags gick höstens fixardag av stapeln. Tobias, fixaransvarig, hade förberett en lista med allt som behövde åtgärdas och alla föräldrar som deltog jobbade på väldigt bra. Ett stort tack till alla som deltog och till Trivselgruppen som ordnade god mat under dagen och som arrangerade en väldigt trevlig föräldrafest på kvällen. 

FÖRENINGSSTÄMMAN
Efter fixardagen startade höstens stämma. Tyvärr deltog väldigt få föräldrar på denna och  vi vill poängtera att en förälder från varje familj ska delta även här. Föreningsstämman är föreningens högsta beslutande organ. Och varje medlemsfamilj har en röst per inskrivet barn .

JULBASAR DEN 3 DECEMBER 
En julbasar är planerad torsdagen 3/12 inne på stora majblomman - för alla föräldrar och barn!
Det kommer att bli lotteri och Wictoria meddelar att de tacksamt tar emot vinster till lotteriet. Så kolla gärna om ni har något i garderoberna, kanske förra årets julklapp eller någon chokladask ni kan sponsra med. Lämna in vinster till någon av pedagogerna så snart ni kan och så mycket som möjligt, det är ju roligt att vinna.

Bästa hälsningar, Styrelsen. 2015-10-05

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Erika E » Utedag Stora Majblomman!:  ”Åh vad vi kommer sakna denna Världens bästa förskola med världens bästa personal..”

  • Erika E » Gångpolarn:  ”Bra jobbat alla! Gångpolarmärket visades upp med stor stolthet hemma. :-)”

  • Maria » Gångpolarn:  ”Vilken härlig dag för både er och barnen! ”

  • Karin M » Våra tillfälliga gäster..:  ”Vad roligt! ”

  • Erika E » Vårpyssel:  ”Det var en kul och spännande dag har jag hört om. Det blev fina kreationer också”

Bloggarkiv

Länkar

-