Detta är ett blogginlägg

Välkomna till en ny termin på Majblomman!

Nu har verksamheten på Majblomman kommit igång ordentligt. Flera nya familjer har börjat efter sommaren och vi har nya barn på båda avdelningarna. Höstterminsstarten är ofta intensiv både för barn och vuxna. På stora avdelningen har vi fått en ny fröken, som heter Jessica.

Styrelsen hoppas att både gamla som nya familjer gavs möjlighet till en bra terminsstart på Majblommans välkomstpicknick. Styrelsen tackar för engagemang och aktivitet från både barn och vuxna!
 
Styrelsen vill informera både ”gamla” och nya föräldrar om att information både från styrelsen och personalen publiceras på medlemssidan. Personalen lägger löpande ut blogginlägg, så ta för vana att logga in regelbundet. Blogginläggen är ett spännande sätt att följa våra barns vardag på Majblomman.

Inom kort kommer städschemat för läsåret 2016/2017. I städschemat finns beskrivet när varje familj ska städa verksamhetens lokaler.

Lördagen den 1 oktober är det dags för fixardag och föreningsstämma. Vi samlas kl 9 på Majblomman. Vi inleder fixardagen med en kopp kaffe samtidigt som fixaransvarig ger oss information om vad vi behöver fixa under dagen. Klockan 15 börjar föreningsstämman. För att föreningen ska kunna fungera på ett bra sätt är det viktigt att så många som möjligt medverkar på både fixardagen och stämman.

Ska bli trevligt att träffa alla på lördag.

Hälsningar Styrelsen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-