Information från styrelsen

Vid senaste styrelsemötet så välkomnade vi Karin Malmsten som ny sekreterare i styrelsen. Karin efterträder Eva-Susan Attefors. 

På lilla behöver madrasserna till vilan uppdateras, de har många år på nacken och är svårtvättade. Wictoria har fått tips om vilmadrasser (se även bilden) som är sydda i Sverige av svenskvävd polyestertextil ÖKO Tex 100 klass 1 och helt fria från PVC och Ftalater. De går att tvätta i maskin och tål att "spritas". Styrelsen beslutade att dessa madrasser ska köpas in. 

Wictoria informerade att alla planerade studiedagar och andra viktiga datum för höstterminen är spikade och ligger utlagda här på medlemssidorna. Måndagen den 23 maj infaller vårterminens nästa studiedag och då är det också föräldradagen. Trivselgruppen kommer att återkomma till alla föräldrar med mer information. 

Ett stort tack också till alla föräldrar som jobbat hårt på fixardagen och till Trivselgruppen som ordnat med mat och kaffe. 

Vi ses väl på 30-årsfirandet den 21 maj?
Hälsningar,
styrelsen

loading...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-