Fixardag och vårstämma

Hej alla föräldrar!
Den här månaden har inbetalningar av avgiften fungerat bra, alla har lyckats fylla i rätt uppgifter och rätt summa och det är vi glada och tacksamma för. Bra jobbat!

Fixardag och vårstämma 23 april
Våren är här och det är snart dags för vårstämma och fixardag. Stämman kommer att hållas i anslutning till fixardagen lördagen den 23:e april kl 15:00. En inbjudan har även skickats ut via mail. Om ni vill lämna in motioner eller övriga ärenden ska de vara styrelsen tillhanda senast en vecka innan stämman. 
 
Styrelsen vill påminna er som eventuellt inte kan närvara på själva fixar- och trivseldagen att det är bra om ni kan komma på stämman, särskilt som uppslutningen på höststämman var låg. Stämman är föreningens beslutande organ och därmed ett tillfälle att vara med och påverka föreningens utformning.

Kan ni inte närvara på fixar- och trivseldagen så meddela Tobias (fixaransvarig@majblomman.com) så snart som möjligt så att ni kan hjälpa till att förbereda inför fixardagen. (fixardagen startar kl 09:00, mer info kommer)
 
Vi ses den 23:e och hoppas på fint väder samtidigt som vi umgås och fixar lite.

/Styrelsen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Erika E » Utedag Stora Majblomman!:  ”Åh vad vi kommer sakna denna Världens bästa förskola med världens bästa personal..”

  • Erika E » Gångpolarn:  ”Bra jobbat alla! Gångpolarmärket visades upp med stor stolthet hemma. :-)”

  • Maria » Gångpolarn:  ”Vilken härlig dag för både er och barnen! ”

  • Karin M » Våra tillfälliga gäster..:  ”Vad roligt! ”

  • Erika E » Vårpyssel:  ”Det var en kul och spännande dag har jag hört om. Det blev fina kreationer också”

Bloggarkiv

Länkar

-