Ny termin på Majblomman

Nu har vårterminen dragit igång och första styrelsemötet gick av stapeln måndagen den 11 januari. Vi vill börja med att tacka alla föräldrar för att ni tagit er tid att svara på den enkät som vi skickat ut. Vi sammanställer svaren just nu, men en synpunkt som flera framfört är att den fina bloggen är svår att hitta. Detta har vi fixat till och den ligger nu på medlemssidornas startsida. Det är viktigt att bloggen hålls på de låsta sidorna men lika viktigt att vi alla kan följa den på ett enkelt sätt. 

Nytt på webben är också att vi lägger ut aktuell matsedel med all god mat som Lena planerar att bjuda barnen på under veckan. Matsedeln hittar ni här.
 
Vi har lagt ut vårens viktiga datum på medlemssidorna. Fixardag och vårstämma blir den 23 april och den 23 maj är det studiedag och föräldradag. Källsorteringsschema för vårterminen är på gång och kommer också att publiceras här på medlemssidorna.

/Styrelsen
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-