Blanketter för maxtaxa och bildpublicering

Foto: Flickr Foto: Flickr

Terminen börjar gå mot sitt slut och vi rusar (oftast) i ett högt tempo in i lite välförtjänt julledighet. Vi vill tacka personalen för att ni fixat så fint med julbasar och luciafirande. Tack också för den här terminen, det är ni i personalen som gör Majblomman till den fantastiska förskola som den är.

Nu när Majblomman fått en så fin blogg där vi får följa barnens och personalens äventyr på dagarna så har styrelsen tagit fram en blankett för publicering av foton på bloggen. Vi kommer också att dela ut en blankett för maxtaxa under nästa termin. Maxtaxa innebär att det finns en högsta avgift som kommunen får ta ut inom förskoleverksamhet och skolbarnsomsorg. I en kommun som tillämpar maxtaxa så gäller detta både den kommunala verksamheten och privat verksamhet. Majblomman följer alltså Kungsbacka kommuns regler och förordningar för förskolan. Blanketterna för publicering i blogg och maxtaxa lämnas ut i barnens fack under måndagen.  Vi vill ha tillbaka ifyllda blanketter innan julledigheterna börjar och ni kan lämna blanketterna till Maria Siewers i Maltes fack på Stora. Du hittar mer om avgifter här.
 
Under måndagen den 14 december kommer vi i styrelsen att maila ut en webbenkät till alla föräldrar.  Vi jobbar löpande med uppföljning och kvalitetsutveckling i föreningen och vill att alla medlemmar ska få möjlighet att lämna sina synpunkter. Enkäten kommer att lyfta några av de frågor som varit aktuella under höstens termin. Alla svar hanteras anonymt. Har ni frågor om enkäten så hör ni av er till ordförande Jonas Wik (ordforande@majblomman.com).

Hoppas att ni får en skön julledighet.
 
/Styrelsen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-