Majblomman har fått en blogg

Glada nyheter! Från och med i dag så bloggar personalen på Majblomman här på medlemssidorna. Tanken med bloggen är att vi ska få lite mer inblick i våra barns vardag på förskolan. Till en början kommer det att vara cirka ett inlägg per vecka. Bloggandet är nytt inom förskolan och efter två-tre månader så kommer vi att utvärdera hur det har fungerat. Kom gärna med kommentarer och glada tillrop på bloggens inlägg.

Bloggens innehåll ligger på medlemssidorna och är därför låst med samma lösenord. Inget innehåll ska vara synligt utanför. Som ny medlem i föreningen får du som förälder fylla i en blankett och göra ett antal val om just bilder på ditt barn och hur bilderna får användas. Styrelsen har dessutom tagit fram en extra bildpolicy i och med att vi startar upp en blogg och den blanketten kommer att delas ut inom kort. Har ni funderingar kring bloggen och bildpublicering så hör ni av er till Erika Hoff (marknadsforing@majblomman.com) eller Maria Siewers (kommuninfo@majblomman.com).

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Erika E » Utedag Stora Majblomman!:  ”Åh vad vi kommer sakna denna Världens bästa förskola med världens bästa personal..”

  • Erika E » Gångpolarn:  ”Bra jobbat alla! Gångpolarmärket visades upp med stor stolthet hemma. :-)”

  • Maria » Gångpolarn:  ”Vilken härlig dag för både er och barnen! ”

  • Karin M » Våra tillfälliga gäster..:  ”Vad roligt! ”

  • Erika E » Vårpyssel:  ”Det var en kul och spännande dag har jag hört om. Det blev fina kreationer också”

Bloggarkiv

Länkar

-