Senaste nytt från styrelsen

Påminnelse om betalning av avgifter
Den senaste månaden har det varit lite si och så med inbetalningar av avgifter. Kontrollera gärna så att ni kommit ihåg att betala in. Betalning av barnens avgifter ska ske senast den siste i varje månad och avgiften betalas alltid i förskott. För att ekonomiansvarig lättare ska hitta era betalningar ska ni ange barnets efternamn och den månad betalningen gäller i meddelandefältet. 

Du kan läsa mer om avgifter här

Här är den nya styrelsen i föreningen
Vid den senaste föreningsstämman valdes två nya medlemmar in i föreningens styrelse; Matina Nouni och Erika Hoff. Ruth Walton och Malin Hammer lämnade samtidigt sina uppdrag som marknadsförings- respektive köansvarig. I samband med detta stuvar vi också om i styrelsen som nu ser ut så här:

  • Ordförande: Jonas Wik
  • Ekonomiansvarig: Matina Nouni
  • Fixaransvarig: Tobias Wärmby
  • Kommun-/kommunikationsansvarig: Maria Siewers
  • Köansvarig: Christina Berntsson
  • Marknadsföringsansvarig: Erika Hoff
  • Sekreterare: Eva-Susan Atterfors

Här hittar du kontaktuppgifter till styrelsemedlemmarna

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-